Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Kerteminde Radikale Venstre

I bussen fra Munkebo

Så fik Munkebo Skole dårlig omtale igen. I denne uge var det en historie om, at børn ned til 1. klasse blev tilbudt hash. En historie, der viste sig at være "en and". Hvor ærgerligt og uretfærdigt at det er sådan, omverdenen skal se Munkebo Skole præsenteret.

Som modvægt til denne uges fake news vil jeg dele en virkelig historie fra det virkelige liv: Jeg tager jævnligt bussen fra Kerteminde til Odense, når jeg skal på arbejde. Her møder jeg tit skoleklasser fra Munkebo. De opfører sig bemærkelsesværdigt godt. En dag i marts mødte jeg en gruppe 10-11-årige glade og opstemte elever. De var iført festtøj og lignede små konfirmander. Der var overfyldt i bussen, men børnene rykkede bare sammen og sad på skødet af hinanden. Hele vejen til Odense blev der "gættet dyr", og som passager blev man godt underholdt om næbdyr, hulepindsvin og sjældne haj-typer.

Børnene fortalte, at de var så fine, fordi de skulle til premiere på deres film. De havde arbejdet med film i skolen, og nu havde nogle af dem vundet priser. Men alle var glade og stolte.

At kunne opføre sig ordentligt, tage hensyn til andre, være en del af et fællesskab og glæde sig over både egen og andres succes er livsvigtige kompetencer. Godt gået i Munkebo!